søndag den 10. juni 2018

Hundegårds debut

Så har hvalpene haft deres debut i hundegården. Man må sige, at den blev færdigt på et meget heldigt tidspunkt da regnen har stået ned i stænger hele dagen. Jeg tør ikke tænke på hvordan vores Søndag havde været med 8 friske putter på værelset en hel dag .. Gys og bananer :)

I stedet har hvalpene tilbragt dagen i deres hundegård. De kom ud i går aftes og har været der lige siden. De har overhovedet ikke brokket sig men hygger sig gevaldigt. De nyder at kunne gå ud og ind som det passer dem. Deres yndlings aktiviteter står udenfor og indenfor er der varme tæpper og hundekurve og alt det legetøj de elsker at lege med og slæbe rundt på. Hurra for hundegården siger vi i kor i dag :)

I aftes fandt sig til rette med det samme. Vi har ikke hørt dem hele natten så der er ingen tvivl om, at de trives i de nye omgivelser.

De har faktisk også holdt sig helt renlige .. ligefrem til, at de fik gæster i dag. Så blev det lidt svært. Men ellers havde de slet ikke lavet noget inde men dermed brugt deres "toilet" i den udendørs hundegård. Synes de er helt fantastisk dygtige.

Farmor var på besøg i dag og hun hjalp med, at få taget lidt hoved billeder. Dem kan I se i galleriet.
Tak for hjælpen Farmor :)

På Fredag bliver hvalpene testet og dernæst fordelt. Så kort efter testen giver jeg besked til Jer alle om hvilken hvalp jeg kan tilbyde Jer. Så håber jeg, at alle kan få deres ønsker indfriet :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Flyttedag ...

Så er de fleste poter flyttet hjemmefra. Nu har vi kun vores egen Asti og Jeanette´s Tequila tilbage. Sikke tomt og stille der er blevet m...