tirsdag den 19. juni 2018

Hvalpefordeling ...

Så har hvalpene rundet de 7 uger og de sidste par dage har været fulde af oplevelser.

I Fredags blev de hvalpetestet og mange ventede i spænding på at høre hvordan fordelingen ville ende.

Alle hvalpe testede rigtig fint. De havde alle fin flokdrift, de var sociale, de viste fin samarbejdslyst og super byttedrift. Nogle er så lidt mere modige og selvstændige end andre men de er alle dejligt nysgerrige. De testede rigtig fint og jeg er meget tilfreds med hele kuldet.

Fordelingen blev således:

Pinnmoors Perry Asti (Rød) - Kennel Pinnmoors
Pinnmoors Perry Cider (Lilla) - Lis Pedersen (Farmor)
Pinnmoors Perry Khalua (Grøn) - Karina Larsen
Pinnmoors Perry Verdi (Gul) - Lone Juel Bengtson
Pinnmoors Perry Guiness (Lyserød) - Andreas Gaarden
Pinnmoors Perry Tequila (Orange)  - Jeanette Helsted
Pinnmoors Perry Chivas (Sort) - Jan Jensen
Pinnmoors Perry Ouzu (Blå) - Ole Kiefert Møller Thomsen

Lørdag havde vi fint besøg af Marianne & Tonny der kom for at besøge og ikke mindst fotograferer de små poder. Det kom der mange fine billeder ud af. Jeg har sendt nogle til Jer og der ligger nogle i galleriet under uge 8.

Lørdag & Søndag var fuld af gæster. Så poderne var god trætte da sidste hold tog hjem.

I går var Anette forbi for at chippe dem. Det tog de i stiv pote. Et par stykker brokkede sig men det var ikke det store brok. Ellers havde de en rolig dag. Det regnede og var trælst vejr så de var mest i hundegården. Det trives de nu også rigtig fint med.

Anette har ID mærket alle mine kuld. Hun er super sød ved poderne og meget kompetent. Så det er hurtigt overstået. Det er dejligt, at hun gider køre den lange vej. Tak Anette :)
I vil komme til at møde Anette da hun kommer og træner med os på hvalpeholdet. Hun har opdræt af flattere og har en lille purk der er et par uger ældre end vores. Det skal nok blive hyggeligt.

I skrivende stund snorker de på værelset. De kom lige ind en tur da jeg ville have gjort rent i hundegården. Det er altså ikke nemt med 8 nysgerrige bæster der vil være med til det hele. Når de vågner kommer de en tur ud i blæsevejret. I eftermiddag skal de ud at prøve at køre en tur. Vi ville have været til stranden men det blæser vist for meget. Så vi må se hvad vi finder på.

Torsdag skal de forbi dyrlægen og ellers er ugens planer at få dem ud lidt enkelt vis og så skal de også snuse til lidt forskelligt vildt.

Ja - og så er det snart Lørdag hvor de første rejser til deres nye hjem.

Nedenfor kan I se lidt billeder af Farmor Ronja - 8 uger gammel


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Flyttedag ...

Så er de fleste poter flyttet hjemmefra. Nu har vi kun vores egen Asti og Jeanette´s Tequila tilbage. Sikke tomt og stille der er blevet m...