lørdag den 9. juni 2018

6 uger gamle .. og ny lejlighed

Så har putterne rundet 6 uger. De trives og er så tilpasse alle mand. De udvikler sig og modnes og de er virkelig skønne. Det er et rigtig dejligt og harmonisk kuld som vi nyder at have omkring os.

De er ikke så svære til at sove igennem længere og det koster lidt på vores nattesøvn. Så Kim har fået deres hundegård færdig og fra i dag vil vi prøve, at have dem til at sove derude. De er så gode til at lege og underholde sig selv og de mangler at kunne komme ud og lege når de er vågne. Så det håber vi, at de vil trives med også at kunne når de vågner om natten.

De færdes både i haven, gårdspladsen og i vores udbygninger med stort mod og selvfølgelighed. De hygger sig uanset hvor vi lokker dem hen. Det er dejligt at se.

De er blevet  rigtig stærke og lynhurtige. Så de kommer vidt omkring.

Saga nyder dem stadigvæk og er begyndt at lege med dem. Så nu er hun andet end bare madmor.

De er rigtig glade for os og for mennesker generelt. Så de er nemme at kalde til sig og de er gode til at følge. Ja - de er bare glade, livlige og super dejlige :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Flyttedag ...

Så er de fleste poter flyttet hjemmefra. Nu har vi kun vores egen Asti og Jeanette´s Tequila tilbage. Sikke tomt og stille der er blevet m...