lørdag den 2. juni 2018

5 uger gamle ...

Så har putterne rundet de 5 uger. De trives og er så tilpasse alle mand. De er meget nysgerrige og sociale. De udvider hele tiden deres område og for hver dag vil de se mere. Det er lige som det skal være.

De er ved at udvikle deres små personligheder og det er så spændende at følge med i. De begynder også at lige små labrador og ikke bare små tykke hundehvalpe. Det hele går bare så stærkt :)

Saga bruger stadig meget tid på de små. Hun nyder at være omkring dem og holder et vågent øje med dem.

De er nu i haven hver dag. De har også været på gårdspladsen og et par stykker har været med et kig i stalden. Den skal lige hvalpesikres før de rigtig kan komme derud og undersøge. Kim er ved at lave hul i muren så nu er der snart klar til, at de kan komme i hundegård. Mon ikke de vil synes det er sjovere end at ligge og gasse den på værelset :)

De kan også kende forskel på os. Det er simpelthen guld værd at komme hjem fra arbejde til 8 små lakridser der springer op og kommer pilende med små sorte logrende haler. What´s not to love <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Flyttedag ...

Så er de fleste poter flyttet hjemmefra. Nu har vi kun vores egen Asti og Jeanette´s Tequila tilbage. Sikke tomt og stille der er blevet m...