søndag den 27. maj 2018

4 uger og havehygge

Nu har putterne rundet de 4 uger. De trives alle mand. De har taget ca. 1 kg på i den forgangne uge så det går efter planen.

Vi fodrer nu 4 gange dagligt og Saga giver også mange gange dagligt. Så de får hvad de skal have de små putter.

På legeværelset har vi udvidet med et par balance ting. De har haft "gyngen" længe nu. Den nyder de at kravle rundt på og også gerne flere af gangen. Forleden fik de så et balance bræt. Det synes de er mægtig sjovt. De går lige til de nye ting og er ikke bange for at prøve af. De er gode til at udfordre sig.

De har også fået et par bakker med træpiller i til at lave nr. 2 :) De er rigtig dygtige til at bruge dem. Ikke alle afleveringer ender i bakkerne men så ender de lige i nærheden af. Igen var sort han forgangsmand og gik direkte op og satte sig da jeg havde lavet den første bakke. Aner ikke hvor de ved fra hvad de skal bruges til .. men så længe det virker er jeg glad :)

De er ofte i køkken og baggang. Det synes de er sjovt. Især baggangen hvor de nysgerrigt kravler rundt i hundenes senge og leger med deres legetøj.

Lørdag og Søndag har de været i haven for første gang. Det tager de også i stiv pote. Der er kun lidt brok når de skal gøre sig rene .. hvor skal man lige gøre det henne ? Men flere af dem er gode til at søge væk. Ellers hygger de sig med deres mor, med hinanden og med os. I dag var de klart mere modige end i går. Så inden længe er de nok over det hele :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Flyttedag ...

Så er de fleste poter flyttet hjemmefra. Nu har vi kun vores egen Asti og Jeanette´s Tequila tilbage. Sikke tomt og stille der er blevet m...