tirsdag den 22. maj 2018

Køkkenfræs ...

Vi begynder så småt at vænne de små putter til, at der er en verden udenfor hvalperummet. De hører radio Nova både nat og dag og det tror jeg faktisk de får meget ud af. De har jo haft gæster hele pinsen og de har ingen problemer med fremmede stemmer. Tror det er fordi, at de hører stemmer hele tiden via radioen.

Vi er også begyndt med at spille lyd CD´er for dem. De hører regn, torden, lyn og fyrværkeri. Så skruer vi højere og højere op efterhånden.

Idet de bor lige ved siden af badeværelse og køkken hører de også en masse andre høje lyde i løbet af en dag. I dag var Kim f.eks i gang med kødhakkeren og i morges hørte de hårtørreren. Det tager de i stiv pote. Støvsugeren kører da også i ny og næ :)

De har også prøvet at være i køkkenet et par gange nu. Første gang i går og så igen her i eftermiddag. De snakker meget i de nye omgivelser men de er nysgerrige og undersøger det hele. De kan også lege og falde til ro. I morges lod jeg døren stå åben til badeværelset da jeg var i bad. Der var der også et par stykker der lige skulle ud at kigge.

De har fået et bur inde på værelset. Det er de rigtig glade for. De tog det i brug med det samme og der ligger ofte et par stykker derinde af gangen og tager en lur.

Vi prøver også at vænne dem til at kun at tisse på aviserne. Så når vi går derind når de er ved at vågne op kalder vi på dem så de når ud på avisen. Det går faktisk rigtig fint.

Vi håber at kunne nå at ruste dem til at komme en tur i haven i weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Flyttedag ...

Så er de fleste poter flyttet hjemmefra. Nu har vi kun vores egen Asti og Jeanette´s Tequila tilbage. Sikke tomt og stille der er blevet m...