fredag den 18. maj 2018

3 uger gamle .. og ormekur

Så har putterne 3 ugers fødselsdag. Den fejrede vi i morges med en gang ormekur. Tror ikke de blev særligt begejstrede for deres gave .. SMIL .. men det er vist på tide at få ryddet lidt ud i de små maver. Saga fik også en tur. Så håber vi, at deres maver klare det fint. Men jeg har nu aldrig oplevet problemer på den front.

De har haft deres første besøg og det er gået rigtig godt. De er lige så nysgerrige og sociale på gæsterne som de er på os. Der er ingen brok selvom der er nye lugte og nye stemmer. De hygger sig og falder omkuld når de bliver trætte.

Saga tager det også i stiv pote .. hun er den bedste hundemor der findes.

De er meget nysgerrige og undersøger ivrigt når de finder nyt på værelset. Så der skiftes legetøj hver dag så vi kan styrke deres nysgerrighed.

Den store brune bamse har fulgt mange kuld efterhånden. Den er altid et stort hit. Den kan man nemlig både bide i, ruske i og ikke mindst sove under, i og ovenpå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Flyttedag ...

Så er de fleste poter flyttet hjemmefra. Nu har vi kun vores egen Asti og Jeanette´s Tequila tilbage. Sikke tomt og stille der er blevet m...