fredag den 11. maj 2018

14 dage gamle & nu med nummerplader ..

I dag bliver hvalpene 14 dage .. tiden går hurtigt og de udvikler sig og vokser for hver dag der går.

Jeg registrerede kuldet hos DKK i går og i dag har de fået stamtavler. Sikke hurtig betjening :)

Vi har kørt biosensor programmet hver dag. De sidste par dag har de ikke synes det er så fantastisk. Så jeg er stoppet nu selvom de skulle fortsætte til de er 16 dage. Men mit moderhjerte kan ikke rigtig klare, at de stritter sådan imod :)

De er blevet meget mere mobile og de stavrer afsted på de små tykke ben. Øjnene er også kommet frem. De kan stadig ikke se noget tydeligt men deres syn vil udvikle sig for dag ligesom deres hørelse.

Det varer sikkert ikke mange dage før de ønsker at komme ud af kassen. I næste uge skal de også prøve at spise selv. Ja - der er mange ting man skal lære når man er en lille hundehvalp.

Saga passer stadig hvalpene på egen hånd. Men jeg er begyndt at håndterer dem lidt mere. Nu kan de godt finde værdi i, at blive nusset og kælet lidt for. Det er så hyggeligt.

Alfa er også blevet rigtig glad for dem. Hun ligger tit og sover inde på sengen hos dem. Hjælper Saga med at holde et vågent øje :)

Vi glæder os meget til at vise de små frem i løbet af næste uge.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Flyttedag ...

Så er de fleste poter flyttet hjemmefra. Nu har vi kun vores egen Asti og Jeanette´s Tequila tilbage. Sikke tomt og stille der er blevet m...